Video: "Što to krasi moje noge vitke? Tangice od čipke!"

Video: "Što to krasi moje noge vitke? Tangice od čipke!"

CRVENI tepih je out, ružičasti je in! Prvi pink red carpet u Hrvatskoj upriličio je sinoć magazin Stars koji je proslavio treću godinu postojanja. Red carpet je prostrt samo za najopuštenije zvijezde hrvatske estrade, nikome ukočenom i odmjerenom ulaz nije bio dopušten.

Tim povodom se "kraljica Novalje" Sandra Dabo u "odjevnoj kombinaciji života" popela na pozornicu i poput Marilyn Monroe tabloidu otpjevala "Happy Birthday". "Ovu kombinaciju mogla bi nositi i Severina!", komentar je Borisa Banovića na Sandrin izgled. Kako se sramila započeti ples, Sandru je voditeljica Red Carpeta Ana Stunić potaknula na plesanje samo za našu kameru. Sandra se ubrzo opustila i pokazala zašto je zaslužila titulu kraljice Novalje.

Besplatna alkoholna pića, pa i koktel Fashion guru, kojeg je sam Boris Banović mućkao samo za ljubitelje objektiva, domaće je starlete i zvijezde opustio do te granice da je nakon samo sat vremena od početka partija rođendan djelovao poput kakvog razuzdanog srednjoškolskog tuluma. Nikad se više sise nisu vadile iz dekoltea, niti se kucalo sa čašama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gianna Apostolski je pričala o svojim sisama, Sandra Dabo je "svim ljubomornim ženama poručila da ona - nije nikakva kurva", a Mate Čuljak je pogazio vlastitu riječ. Iako se odlučio potpuno povući iz svijeta showbiza, na Starsov party je došao kako bi pred fotoobjektivima nabacio pozu-dvije. U Hemingwayu su održane i karaoke, a mikrofona se latila i Simona Gotovac koja je otpjevala "kamiondžije", odnosno Sevkin "Moja štikla". Od stola do stola moglo se čuti kako "najviše razvaljuju najlonke Sandre Dabo", kako "Gianna ima sise do jaja", te kako bi se manekenka Tina Katanić "trebala malo manje kvarcati, jer djeluje kao kakav dječarac iz Čada".

Na partiju su bili i "glupača Kelly" Sonja Kovač, voditeljica "Trenutka istine" Jasna Nanut, bivša misica Ivana Ergić, Stefany Hohnjec, "istina je da se uskoro selim s dečkom u novi stan jer napokon imam 18 godina" Ella Dvornik, Bijele udovice, Nives Celzijus, Jelena Urukalo, "nikamo ne idem bez  svog Grubnića" Antea Kodžoman i "slučajno sam se zatekao na ovom partiju i više nikad" Marko Tolja, Barbara Radulović, Ana Stunić iz "Red Carpeta", novinar Petar Štefanić s djevojkom Anom Tenžerom i Danijela Dvornik.

Lana Vukičević
Foto: Vlatka Hren

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara