Vlatka Pokos u sitcomu "Zauvijek susjedi"

Vlatka Pokos u sitcomu "Zauvijek susjedi"

OSIM brojnih pjevačkih i voditeljskih angažmana, Vlatka Pokos prihvatila je i prvi glumački posao u svojoj karijeri - iako su dogovori u tijeku, poznato je da će se već krajem ovog mjeseca pridružiti ekipi nove humoristične serije "Zauvijek susjedi", u kojoj će, između ostalih, glumiti s Ljubomirom Kerekešom, popularnim Aleksom iz kino hita "Kako je počeo rat na mom otoku".

Među brojnim projektima domaće produkcije, kojima Nova TV i ove jeseni namjerava pridobiti gledatelje, nalazi se humoristična serija "Zauvijek susjedi", u kojoj će se, prema najnovijim informacijama, pojaviti i Vlatka Pokos. "Oduvijek sam se željela okušati u glumi. Nadam se da vas neću razočarati", piše voditeljica na svom službenom blogu. Snimanje počinje za nekoliko dana, pa Vlatka trenutno "sastanči" s producentima i redateljem Danijelom Kušanom, kako bi dogovorila detalje i po prvi put se okušala u glumi.

"Licemjerniju osobu od Robija Boškovića dugo nisam srela"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Raspalo se još jedno "celebrity prijateljstvo", i to ono između Vlatke Pokos i glumca Roberta Boškovića, koji je voditeljici, prema njenim riječima, u nekoliko navrata ponudio pomoć oko privatnih problema. Nakon što ju je prijavio policiji zbog navodnih prijetećih poruka, Vlatka mu je na svom službenom blogu odgovorila istom mjerom: "Ta dva uplašena jadnička prijavila su me na policiju zbog 'prijetnji'. Kakve profinjene i nježne dušice. (...) Zaista, mislim da niže ne može. A licemjerniju i dvoličniju osobu od Robija Boškovića nisam dugo srela. No sada barem znam na čemu sam, što mi je uvijek draže".

"Izgleda kao da u ovoj zemlji nasilnici i primitivci mogu raditi što hoće, osobito ako imaju malo više novca. To je teško prihvatiti", piše, među ostalim, Vlatka Pokos. Tekst u cijelosti možete pročitati na njezinom službenom blogu.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara