Zbog navodnih prijetnji, Vlatku Pokos traži policija

Zbog navodnih prijetnji, Vlatku Pokos traži policija

DIKANOV sin Leo Radeljak zajedno s prijateljem, glumcem Robertom Boškovićem, obavijestio je, kako neslužbeno doznajemo, PU splitsko-dalmatinsku o prijetećim SMS porukama koje mu je u posljednjih nekoliko dana poslala bivša maćeha Vlatka Pokos. "Tražila je natrag ostatak svojih stvari, ali na prijeteći i ružan način", tvrdi naš izvor, a Vlatka takve tvrdnje odlučno odbacuje.

"To je još jedna u nizu strahota i bezočnih laži kojima me se u zadnje vrijeme pokušava kompromitirati. Odlučno odbacujem takve tvrdnje i još jednom ponavljam, takve se stvari rješavaju isključivo putem odvjetnika. Ako je došlo u medije, valjda vam je sve jasno", rekla nam je u kratkom telefonskom razgovoru vidno potresena Vlatka Pokos, čija se privatna drama očito nastavlja.

Kako neslužbeno doznajemo, Leo Radeljak i Robert Bošković protiv pjevačice nisu podnijeli kaznenu prijavu, već je policija samo "upozorena". Vlatku navodno očekuje obavijesni razgovor u policiji, na kojem bi trebala objasniti postojanje spomenutih SMS poruka, no to će se dogoditi tek kad ju policija locira. Naime, doznajemo kako trenutno ne znaju gdje se pjevačica nalazi, obzirom da nije na prijavljenoj adresi (u sad već legendarnom stanu na zagrebačkom Cvjetnom trgu iz kojeg je protjerana), a ljeto provodi radeći diljem jadranske obale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Idiličan odnos Lea i Vlatke nestao s idiličnim brakom

U vrijeme bračne idile, Vlatka Pokos Lea Radeljaka nazivala je "bratom", no njihov prijateljski odnos završio je danom kad je pjevačica izbačena iz stana. Vlatka je upravo preko njega u početku pokušavala uspostaviti kontakt sa sedmogodišnjom Lanom Radeljak, no Leo joj je, baš kao i ostali članovi Dikanove obitelji, u tome nije pomogao. 30-godišnji glumac Robert Bošković dugogodišnji je prijatelj Lea Radeljaka, a navodne poruke dobili su za vrijeme zajedničkog ljetovanja na Braču.

D.K.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara