Vožnja taksijem u New Yorku: Opustite se i gledajte televiziju!

ZAPELI ste u prometu u New Yorku i promatrate kako taksimetar otkucava? A kako bi bilo da se opustite, udobno smjestite i gledate televiziju?

Putnici u nekim od žutih newyorških taksija sada se stvarno mogu opustiti i gledati televiziju u sklopu pilot-programa gradskog Odbora za taksije i limuzine.

´U New Yorku stalno proučavamo novu tehnologiju kako bismo poboljšali naše usluge´, kazao je predsjednik Odbora za taksije i limuzine Matthew Daus.

Odbor trenutačno proučava sedam različitih pristupa, uključujući i interaktivne sustave koji bi putnicima omogućili surfanje po informacijama o zabavnim programima koje nudi New York, o programima u kazalištima i kinima, popularnim restoranima, a dostupne bi im bile i najnovije vijesti iz politike i sporta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sustavi se trenutačno testiraju u 178 od 12.000 gradskih taksija. Očekuje se da će se broj taksija opremljenih televizijskim ekranima povećati, iako Daus ističe kako tu uslugu ne namjeravaju uvesti u sve taksije.

Putnici dodatnu uslugu ne moraju posebno platiti jer je uključena u normalnu cijenu vožnje.

Oni koji su se nadali da će tijekom vožnje ulicama ´velike jabuke´ moći uživati u omiljenim sapunicama ipak će biti razočarani. Na televizijskim ekranima u taksijima ne može se pratiti redoviti televizijski program.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara