Zahara ipak ostaje kod Brada i Angeline

MENTWABE Dawit iz Awase i dalje tvrdi kako je majka Zahare, djevojčice koju je usvojila Angelina Jolie, no demantira sve što je objavio jedan američki tabloid, nazvavši njihov članak čistom izmišljotinom. "Posjetili su me neki ljudi koji su me uvjeravali s da rade s Angelinom, ali ja im nikad nisam rekla da djevojčicu želim natrag", tvrdi Mentwabe.

Angelina Jolie i Brad Pitt, čini se, ipak se ne moraju bojati da će ostati bez usvojene kćeri Zahare, čiju su biološku majku i druge članove obitelji u Etiopiji pronašli američki novinari. Ona je, tvrdi, sretna što je njezina kći dobila priliku za život, i ne pomišlja tražiti je natrag, jer je, kaže, svjesna da joj ništa ne može pružiti.

Kako kaže, djevojčice se odrekla jer je na svijet došla u teškim uvjetima - rodila ju je usred poplave i u pauzama između trudova bježala, a čim je djevojčica došla na svijet. Mentwabe je, kaže, shvatila kako je mora dati na posvajanje ukoliko joj želi spasiti život.

Sumnjičava prema "novinarima sa zapada", djevojka je i fotografijom odlučila poručiti kako nema ništa protiv novog života svoje kćeri. Britanskom Daily Mailu pozirala je sa lažnim člankom o njezinoj pobuni, a svjetski su mediji prenijeli njezinu izjavu: "Mislim da je moja kći sretno biće jer ju je posvojila svjetski poznata žena. Želim im svu sreću ovoga svijeta".

D.K.
Foto: Daily Mail

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara