Žanamari Lalić: Ne pratim nogomet previše, nije to moja interesna sfera

Tekst: B.M.
Foto: Index

ŽANAMARI LALIĆ komentirala je za Index što misli o najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu, nogometu. Pjevačica nam je rekla kako nogomet uopće ne prati te da je taj sport baš i ne zanima. "Znam pogledat neku utakmicu, ako igra neki zanimljiv tim, ali kad imam vremena. Da sam baš sad luda za nogometom i nisam, apsolutno, nije to moja interesna sfera. Nemam nikakve favorite, ni reprezentaciju za koju navijam. Kada mi nismo ušli na Svjetsko prvenstvo, entuzijazam se smanjio i kod ovih vatrenih obožavatelja nogometa, a kamoli kod mene. Ove godine ako budem ulovila neku utakmicu, neću se opredijeliti, pogledat ću zabave radi", otkrila je zgodna pjevačica.

Žanamari o zgodnim nogometašima: Nisam ni gledala nogomet na taj način

Budući da je Žanamari nezainteresirana za sam nogomet i utakmice, zanimalo nas je koji nogometaši su joj, ako ne igrom, onda fizičkom pojavom, zanimljivi. "Nisam ni gledala nogomet na taj način", komentirala je te nam tako nije izdvojila nijednog, prema njezinom mišljenju, zgodnog nogometaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imam planova, bit će jako radno ljeto, bit će me svuda"

Osim aktualnosti, Žanamari je s nama podijelila svoje planove za ljeto. "Imam planova, bit će jako radno ljeto. Počinjem ga ovo ljeto, nastupom na CMC-ju sa svojom novom pjesmom "Ljubav". Već drugi vikend bit ću na drugom kraju Hrvatske, tako da će me biti svuda", otkrila je pjevačica.

Pritisak medija u zadnje vrijeme mi je postao previše

Budući da se nedavno našla u centru medijske pažnje kada su je povezali s glumcem Ivanom Hercegom, zanimalo nas je što se događa na ljubavnom planu lijepe pjevačice. "Ne bi htjela ništa komentirati što se ljubavnom polja tiče. Htjela bi to zadržati za sebe, malo mi je taj pritisak medija u zadnje vrijeme postao previše. Mislim da ljude to ne zanima toliko koliko mediji o tome previše pišu", zaključila je zgodna Lalić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara