Zvonimir Boban pred razvodom?

PROTEKLIH dana dosta se šuškalo o velikoj bračnoj krizi Zvone i Leonarde Boban. Par je glasine pokušao demantirati zajedničkim dolaskom na prvi rođendan RTL-a, ali bliski prijatelji i dalje tvrde da je njihov brak u krizi.

Prošli tjedan je o tome pisao Globus navodeći kako, unatoč velikoj krizi, na Bobanovo inzistiranje, razvod ne dolazi u obzir. Uzrok nije nevjera već Leonardini "veseli provodi". Prije Uskrsa je, navodno, došlo do velikog sukoba i od tada su njihovi odnosi zategnuti.

Leonarda Boban je za Story izjavila kako je s njihovim brakom sve u redu i kako joj je glupo to uopće komentirati budući ih već godinama prate raznorazni tračevi.

"Zvone je želio živjeti u Zagrebu, a Lea u Milanu. Iz ljubavi prema njemu prije četiri godine vratili su se u Zagreb, a tada joj je, jer je popustila njegovoj molbi, iz zahvalnosti darovao skupocjeni BMW 320i cabrio. Danas je ona ovdje sama, a on u Milanu. Lea je zbog toga vrlo nesretna." - otkrila je za Story njena bliska prijateljica.

Druga prijateljica je pak rekla kako je uzrok problema u tome što se Leonarda zaljubila.

Postoji li uopće kriza u braku Bobanovih i ako postoji, je li uzrok u tome što on sve više vremena provodi u Milanu ili u tome što se ona zaljubila u nekog drugog, ostaje za vidjeti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara