Beyonce u središtu bizarnog skandala: Tvrde da je rodila s 12 godina

Beyonce u središtu bizarnog skandala: Tvrde da je rodila s 12 godina
Foto: Instagram

SLAVNA pjevačica Beyonce Knowles našla se u središtu neobičnih šuškanja. Naime, prema pisanju Mirrora, pjevačica je zapravo majka Solange za koju se dosad vjerovalo kako je njezina mlađa sestra. Kako izvori stranih medija tvrde, pjevačica je rodila Solange kad je imala svega 12 godina, a njezini roditelji odgajali su ih kao sestre.

Ova bizarna priča krenula je od Beyonceinog suradnika koji je radio s njom četiri godine. Navodno je rođakinja pjevačice potvrdila kako je 32-godišnja Solange Beyonceina kći, a osim toga, kako tvrdi, pjevačica je zapravo rođena 4. rujna 1974. godine, a ne 1981.

"Beyonceina rođakinja mi je rekla da je Beyonce Solangeina majka. To mi je rekla u povjerenju kad smo pričali o tinejdžerskim trudnoćama. Nije sarkastičan tip tako da sumnjam da bi izmislila nešto ovako skandalozno o svojoj rođakinji", ispričao je izvor.

Ipak, možda cijela priča ne bi izazvala toliko zanimanje da 46-godišnja glumica Gabrielle Union nije izjavila kako se Beyonce i ona poznaju još iz tinejdžerskih dana. No ako je Beyonce uistinu rođena 1981. godine, nemoguće je da su u isto vrijeme bile tinejdžerice jer je razlika u dobi između njih dvije devet godina. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara