Dobila otkaz jer nije mogla utišati djecu tijekom poslovnih razgovora

Dobila otkaz jer nije mogla utišati djecu tijekom poslovnih razgovora
Foto: Instagram

DRIS Wallace, mama blogerica i zaposlena žena, počela je raditi od kuće sredinom ožujka zbog epidemije koronavirusa. Uz dvoje djece to nije uvijek bilo jednostavno. Brinula se o četverogodišnjoj kćeri Dani i jednogodišnjem sinu Dylanu te pokušavala pomoći šefu oko postojećih klijenata. 

Zbog prirode posla, puno je vremena provodila na telefonu, ali djecu nije uvijek mogla utišati. Na kraju je to dovelo do otkaza.

“Taj period je bio jako stresan. Očekivanja su bila nerealna - hrpa e-mailova, telefonski pozivi… Osjećala sam pritisak, a djeca su tražila pažnju. Stalno su čekali da nešto dovršim i posvetim im se. Srce mi se slomilo”, pojasnila je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Hi, I'm 𝗗𝗿𝗶𝘀| MODERN CALI MOM (@moderncalimom)

Njeni klijenti nisu željeli čuti buku djece pa su se požalili šefu da je to neprofesionalno.

“Počela sam smirivati situaciju, mijenjala djeci navike, djeca su bila gladna i nestrpljiva, a meni su se postavljali rokovi”, prisjetila se.

Situacija je eskalirala u svibnju kad joj je šef rekao da zaključa djecu u sobu i pronađe rješenje. No na kraju je dobila otkaz.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Hi, I'm 𝗗𝗿𝗶𝘀| MODERN CALI MOM (@moderncalimom)

“Osjećam se izdanom jer sam pokušavala uskladiti majčinstvo i posao, a u tome nisam uspjela”, zaključila je u objavi koju je podijelila s više od 60 tisuća pratitelja koji su joj dali podršku i podijelili slična iskustva kako bi je utješili.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara