Ella ima kontrakcije i u stanju pripravnosti je. Otkrila je kada bi mogla roditi

Ella ima kontrakcije i u stanju pripravnosti je. Otkrila je kada bi mogla roditi
Foto: Instagram

IAKO je u trećem tromjesečju trudnoće, Ella Dvornik nema vremena za mirovanje.

Najpoznatija domaća vlogerica i influencerica uskoro će postati mama drugi put, a s obožavateljima rado dijeli trudničke dane. Tako je jednom prilikom usporedila trbuh u prvoj i drugoj trudnoći, a razlika je očigledna. Osim toga, prisjetila se kako je kćer Balie rodila prije termina zbog kolestaze koja joj je otkrivena u 36. tjednu trudnoće pa je bila podvrgnuta induciranom porođaju. Na kraju je porođaj završio carskim rezom, koji je i sada očekuje. 

Odlučila je pokrenuti seriju trudničkih vlogova pa je u jednom od njih detaljnije opisala iskustvo carskog reza te se prisjetila prvog susreta s kćeri, a tada je otkrila i koliko djece planira imati.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

Iako je u samoj završnici trudnoće, Ella i suprug Charles upravo su usred traženja budućeg doma. Kako je već nekoliko puta istaknula, traže kuću u Istri, a uz to trenutno obavljaju posljednje pripreme za dolazak novog člana obitelji. 

U svom posljednjem vlogu, objavljenom na njezinom YouTube kanalu, priznala je da još nije psihički spremna za rođenje druge bebe te da u posljednje vrijeme dobiva puno fotografija tuđih beba jer su mnoge njezine prijateljice upravo u rodilištima.

Na kraju, otkrila je i da ima lažne trudove, odnosno Braxton-Hicksove kontrakcije. No one nisu zabrinjavajuće jer služe "uvježbavanje tijela" i kao priprema za sam čin rađanja. U njezinom slučaju, kako i sama kaže, nije riječ o ničem ekstremnom pa samo zapisuje njihovu učestalost i intenzitet.

S obzirom na sve, svjesna je da bi uskoro mogla upoznati svoje drugo dijete.

"Spremna sam na to da bih mogla roditi negdje tamo od prvog tjedna u trećem mjesecu, ako se pokaže da opet imam kolestazu, pa sve do 25. ožujka kad mi je termin", zaključila je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara