Jesu li mame turbo licemjerna bića? Provjerite

Jesu li mame turbo licemjerna bića? Provjerite

Foto: BoredPanda

SVI SMO mi ponekad jako licemjerni, pogotovo kada je riječ o našoj djeci, nama kao roditeljima i situacijama koje nas izluđuju, ali ni za živu glavu ne bi javnosti priznali da smo i mi ponekad i loši roditelji i ne baš sjajni ljudi. Nitko nije savršen, ali se svi mi volimo pokazati što boljima pred drugima. No, u svoja četiri zida mjenjamo mišljenje, mijenjamo i ponašanje jer nas više nitko ne vidi te nas ne može ni osuđivati. 

Je li vam to poznato? Jeste li i vi ponekad takvi? Vjerojatno ponekad jeste što ne znači ni da ste loša osoba niti vas se treba osuđivati, jednostavno ste najiskreniji onda kada vas ne gledaju optužujuće oči društva. 

Iz tog smo razloga pronašli one smješne e-kartice koje svakodnevno kruže Facebookom i drugim društvenim mrežama kojima se smijemo ili barem podsmjehujemo, jer govore istinu. istinu koja je možda brutalna, ali je najbliže istini, iako će se i sada mnogi od vas praviti da se zgražate nad njom. 

No, istina je uvijek tu negdje oko nas koliko ju god ne htjeli glasno izreći. 

Pretraživanje Pinteresta kako bi našla kreativne ideje za igru s djecom često su izlika kako se ne bih morala baviti njima. Povezujuće roditeljstvo? To je ono koje će trajati barem 35 godina dok se konačno ne odsele od nas. Jako te volim ljubavi moja, ali čim tata dođe ja ću zbrisati kao da bježim iz zatvora. 
Voljet ću te zauvijek jer te volim uvijek, ali ako nastaviš s tim vrištanjem bez problema ću se praviti kao da nisi moj. 
Roditeljstvo je isto kao i beskonačni babysitting, samo što vam u prvom slučaju nitko ništa ne plati. Jako volim tvoju djecu jer me svaki put podsjete da popijem anti-bebi pilulu. Nikada nemoj pustiti mamu da ide sama na wc. Možda tamo radi nešto jako zabavno što nikako ne bi smjeli propustiti. Glavno da je moja beba okupana, namirisana i sređena. Ja ću se oprati slijedeći tjedan. Nadamo se da ste svoje majčinstvo poravnali s nepisanim pravilom rasporeda objava na Facebooku. 


 
Najbrži način da privučete djetetovu pažnju je tako da se izvalite i izgledate konačno opušteno. Mama, sjeti se onoh prelijepog dana kada si me donijela kući. Sjeti se hajde, prije nego ti kažem da sam upravo išarao zidove i obrijao psa.Ako uspijem obaviti trgovinu s djetetom koje pritom ne vrišti, ne traži ništa i ne baca se po podu, obavezno ga nagradim sladoledom. 


 
Voljeli bismo da barem možemo slagati kako znamo što radimo. Sva sreća što imam tako slatko dijete koje će mi biti na profilnoj slici sve dok ne smršavim. Sigurno ću imati dijete, pogotovo ako mi svi drugi snovi propadnu. Beba nam je apsolutno spasila brak jer smo sada preumorni za rasprave. Oprosti ljubavi, ali dadilja bi koštala više od ove romantične večere.Ne razumijem zašto današnji roditelji uopće pomišljaju udariti svoje dijete po guzi kada ih je lakše kazniti tako da ih osramote na društvenim mrežama.Jedino što volim više od svoje bebe je onaj trenutak kada bježim na posao da se odmorim. Hajdemo organizirati da nam dođe društvo s djecom tako da ih možemo zajedno ignorirati i uživati.Moja draga djeca su glavni razlog zbog kojeg se budim. Svako je.. jutro. Rano, jako rano.Ne smeta mi ako dovedeš bebu u moj kafić jer je očito da ti jako treba alkohol.Naravno da želim da mi djeca budu dobra u matematici, osim onda kada bi mogli zbrojati koliko sam čaša vina popila. 


Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara