Nakon šest pobačaja postali su roditelji djevojčice, a onda ostali bez nje

Nakon šest pobačaja postali su roditelji djevojčice, a onda ostali bez nje
Foto: Instagram

POBAČAJ je traumatičan događaj koji može strašno utjecati na cijelu obitelj. Ali ako ste pretrpjeli više pobačaja, to može uzrokovati gubitak vjere u to da ćete uopće imati svoje dijete.

Demi Petrowski imala je šest spontanih pobačaja. Nakon brojnih razočaranja ipak je uspjela ostati u drugom stanju. Na svijet je došla zdrava i sretna djevojčica Zariah. 

Međutim, sreća nije dugo potrajala. Nažalost, dvogodišnju Zariah u vrućem automobilu ostavila je njezina dadilja Tammy Brooks, prenosi portal BabyGaga.

Naime, dadilja je namjeravala dijete ostaviti u vrtiću, ali tvrdi da je zaboravila na nju i umjesto toga otišla na posao.

Zbog ovog postupka mala Zariah ostala je u zatvorenom automobilu tijekom vrućeg dana u gradu Hobbsu u Meksiku, gdje se dnevne temperature penju do 30 stupnjeva.

Tek nekoliko sati kasnije Brooks je shvatila da je dijete još uvijek u automobilu. Brzo je pozvala hitnu pomoć, ali Zariah više nije bilo spasa i proglašena je mrtvom.

Roditelji su shrvani tugom i jednostavno ne vjeruju kako je dadilja mogla zaboraviti na dijete u autu.

Naime, boravak u parkiranom i zatvorenom automobilu na visokim temperaturama utječe na temperaturu tijela. Temperatura tijela raste i dolazi do toplinskog udara, a posljedice mogu uzrokovati teško opće stanje, u nemalom broju slučajeva i smrt, kao kod Zariah.

Možda će vas šokirati da se samo u deset minuta temperatura u autu može podići za 20 stupnjeva, a temperatura djetetovog tijela raste od tri do pet puta brže od temperature tijela odrasle osobe.

Dadilja je uhićena i optužena za napuštanje i zlostavljanje djeteta koje je rezultiralo smrću i trenutno je u zatvoru u Hobbsu.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara