Reality zvijezda prvi put ošišala kćer, ali obožavatelji nisu oduševljeni

Reality zvijezda prvi put ošišala kćer, ali obožavatelji nisu oduševljeni
Foto: Instagram

SVAKI roditelj zna koliko je uzbudljivo prvo šišanje njihove djece pa tako neki rado ostavljaju pramen kose za uspomenu. No rijetki su oni koji se mogu pohvaliti time da svoju djecu nisu šišali godinama. Kourtney Kardashian je jedna od njih.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Naime, na svom Instagramu je otkrila kako se njena šestogodišnja kći Penelope prvi put ošišala. Naravno, po uzoru na mamu i tetke koje pomno prate trendove, i djevojčica je odabrala frizuru koja je već neko vrijeme jedna od najpoželjnijih. No iako joj duži bob sa šiškama preslatko stoji, obožavatelji se nisu suzdržavali u izražavanju nezadovoljstva.

Tako je jednima zasmetao način šišanja, dok su drugi čak pronašli i poveznicu između bogatstva obitelji Kardashian i Penelopeine nove frizure.

"Tko god da ju je ošišao, zaslužuje da ga se stavi na stup srama", "Onaj koji ju je ošišao definitivno zaslužuje otkaz istog trena", "Milijunaši ste, a ne možete pronaći dobrog frizera", "Zašto si objavila ovu njenu najgoru fotografiju ikad?", samo su neki od komentara nimalo oduševljenih pratitelja.

Iako su mnogi pretpostavili da se djevojčica sama ošišala, Kourtney je na fotografiji označila omiljenog frizera slavnih Andrewa Fitzsimonsa koji je i inače zadužen za stiliziranje kose obitelji Kardashian.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara