VIDEO Jezivi prizor pokušaja otmice 4.- godišnje djevojčice

VIDEO Jezivi prizor pokušaja otmice 4.- godišnje djevojčice

Foto: 123rf

KAKO je lako oteti malo dijete pokazuje ovaj jezivi snimak koji je prije dva dana objavljen na američkom ABC Action News-u, a kojeg su snimile nadzorne kamere u jednoj trgovini s mobitelima u južnoj Kaliforniji.

Snimak pokazuje majku kako stoji u redu i u naručju nosi malo dijete, a njena četverogodišnja kćer stoji kod ulaza u trgovini. U sekundi, malena je povučena i izvučena iz trgovine. Srećom, mama je odmah reagirala i potrčala za otmičarem, a kako stoji u izvješću policije, djevojčica je pri povlačenju pala i tako usporila napadača. Ljudi koji bili izvan trgovine potrčali su za njim, oborili ga na pod i zadržali do dolaska policije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Kako stoji u izvješću, otmičar ima 24 godine, a navodno je bio pod utjecajem droga. Čeka ga suđenje za pokušaj otmice.Daleko je ovakva Amerika, nadamo se, ali, sam pogled na ovaj jezivi snimak sledio nam je krv u žilama, jer ovo je jedna toliko obična situacija koja je mogla završiti sve samo ne obično.
Ne želimo širiti paniku, ovakve situacije nisu čak ni u „ludoj“ Americi uobičajene, ali – uh, automatski nam dođe da svoju djecu jače stisnemo uz sebe gdje god pošli. O sezoni i gužvama da ni ne razmišljamo.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara