Zagrepčanku šokiralo na što je susjeda tjerala njenog sina: “Sramite se!”

Zagrepčanku šokiralo na što je susjeda tjerala njenog sina: “Sramite se!”
Foto: 123RF, Facebook

JEDNA Zagrepčanka u Facebook grupi ''Novi Jelkovec, Naš Kvart!'' odlučila je podijeliti neugodno prošlotjedno iskustvo. Naime, kako je napisala, jedna gospođa pokušala je njenog sina natjerati da skuplja kaugume na cesti.

“Želim gospođi koja je mom sinu NAREDILA da skuplja žvake kod smeća i ujedno ga rasplakala svojim stavom i nepristojnošću da njezin sin, unuk doživi isto. Gospođo draga, o čemu ste razmišljali kad ste dečka od 8 godina htjeli natjerati da pokupi TUĐE žvakače gume i baci u smeće. Na sreću, pametan je i nije to uradio jer zna da nisu njegove (i da je to krajnje nehigijenski), niti bi on ikad bacio žvaku ili bilo kakvo smeće na pod. Sramite se!!! Žalosno što si ljudi dopuštaju”, napisala je bijesna mama.

“Nema ona srama”, komentirali su drugi članovi grupe.

“Bila sam ljuta na gospođu koja se tako ponijela prema djetetu, sad je u pitanju bilo moje dijete, a tko zna koliko se puta tako ponijela prema nekom drugom djetetu, bilo ono starije ili mlađe. Ovo što sam ja napisala temelji se isključivo na izjavi mog dijete, kojem bezuvjetno vjerujem i ne sumnjam u njegovu iskrenost”, dodala je naknadno.

Da ne bi sve ostalo samo na kritici, u objavi je i zahvalila nepoznatom gospodinu koji je njenom sinu pomogao popraviti lanac na biciklu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara