Bez seksa? I to ima svoje prednosti!

Foto: Vogue

SEKSUALNA suša pogađa svakog od nas, a većina se u tim trenucima osjeća bezvrijedno, tužno, pa čak i depresivno zbog nedostatka seksa. Znamo da može biti teško, ali nedostatak seksa ima i neke prednosti.

Više samopouzdanja
 
Možda zvuči čudno, ali moguće je! Žene koje imaju aktivan seksualni život konstantno su izložene pogledu osobe s kojom su u krevetu, što kod nekih izaziva propitkivanje toga jesu li dovoljno dobre, dovoljno mršave, dovoljno utegnute… Žena koja nema seksualni život, nema takvih problema i osjeća se ugodnije u svojoj koži. Znamo da zvuči kao da se tješimo, ali nije loša utjeha, zar ne?
 
Manje drame
 
Tvoje frendice koje su u vezi imaju aktivan seksualni život, ali i puno drame? Jedno uvijek donosi drugo, pa možeš uživati u činjenici da se nećeš svađati s nekim na dnevnoj bazi niti brinuti o tome kada ste zadnji put imali odličan seks.
 
Bez testova za trudnoću
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Menga kasni? Nema problema - možeš biti sasvim sigurna da nisi trudna i sačuvati živce (i dobru liniju, što je isto plus).
 
Učiš o sebi
 
Svaka normalna žena zna da činjenica da nema seksualnog partnera ne znači da nema mogućnost za orgazam. Ovo je idealna prilika da naučiš što voliš i kako to voliš, a novo znanje možeš primjeniti i s nekim drugim, kad suša završi.
 
Znat ćeš cijeniti seks
 
Žene koje su prošle kroz period suše znaju cijeniti seks i to puno više od onih koje ga dobivaju na dnevnoj bazi. Jednom kad suša završi uživat ćeš u seksu puno više nego što bi uživala da je seks bio svakodnevnica.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara