Skrivene koristi statusa solerice

Foto: She is Frank

VEZA ima svojih prednosti, ali i svojih mana, a ista je stvar sa soliranjem. Prije nego što počneš nabrajati sve mane tvojeg statusa solerice, evo nekoliko odličnih prednosti.

Izgledaš bolje

Kad se dovoljno opustimo u vezi, počinjemo se debljati - britanska studija potvrdila je da se čak 62 posto ispitanika u dugim vezama dosta udebljalo. Ima smisla: kad smo solo, više pazimo na svoje tijelo, jer pokušavamo impresionirati nekoga, a u vezi ta potreba ili nestaje ili se smanjuje.

Imaš bolji društveni život

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koliko god se trudila, moraš priznati kako ti veza narušava društveni život, što nije nužno toliko loše, ali s vremenom može postati. Između kave s frendicama i druženja s dečkom ponekad je lakše jednostavno staviti frendice na drugo mjesto, a to ti dugoročno šteti. Kad nemaš dečka, frendice su ti prioritet.

Imaš bolji seksualni život

Možda zvuči nelogično, ali ima istine u tome. Kad si u dugoj vezi, seks postaje sve manje zanimljiv, pa nije čudno da parovi svoje seksualne apetite mijenjaju za nešto drugo. Učestalost se smanjuje, strast isto, a žene koje su solo i uživaju u kratkoročnim aferama ili provodima na jednu noć imaju puno zanimljiviji seksualni život.

Učinkovitija si na poslu

Kada si u vezi, posao pati. Za početak, sanjarenje o dečku i dopisivanje tijekom posla smanjuje produktivnost. Tu su i problemi u vezi, koji opet dovode do manje produktivnosti. Velik broj žena jednostavno nakon posla juri doma, a kokteli s kolegama nakon posla dovode do novih pitanja i povoda za svađu. U svakom slučaju, biti solo nije toliko loše.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara