Jilly Cooper: Erotski romani su "mrtvi" jer su žene izgubile libido!

Foto: shutterstock

JILLY Cooper donedavno su nazivali kraljicom erotskih romana, no ona tvrdi da pisanje istih više nema nikakvog smisla zato što žene imaju sve manju želju za seksom, prenosi Telegraph.

"Čekaonice u bolnicama prepune su žena koje pate od niske razine libida. Makar zvuči paradoksalno s obzirom na dostupnost eksplicitnih materijala, današnje društvo potiskuje ljudsku seksualnost. O toj sam temi razgovarala s puno mladih žena i čini mi se kako gotovo uopće više ne prakticiraju seks. Iskreno, mislim da je to zato što svatko od nas ima previše obaveza na koje se mora koncentrirati", izjavila je Cooper.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spisateljica tvrdi kako je za veliki uspjeh britanske autorice E.L. James i njenog romana "Fifty Shades of Grey" zaslužan upravo nedostatak želje za seksom jer bismo radije o tome čitale nego što bismo to radile, što je, nažalost, potvrdilo i nedavno istraživanje o kojem smo i ovdje izvještavali.

"Pornići su svima već izlazili van na uši, a onda je ova knjiga ugledala svijetlo dana i pokrenula revoluciju. Iako sam čula da je dosta loše napisana, sretna sam što ovaj žanr nanovo oživljava", priznala je Jilly te nadodala kako piše svoj novi roman u kojem će biti više seksualnih scena nego što je bilo u ijednom dosad.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara