Male ženske laži u počecima veze

Male ženske laži u počecima veze

Foto: Screenshot Youtube

SVI želimo ostaviti što bolji dojam na potencijalnog partnera.

No, neki u tome znaju pretjerati pa često prikriti ono što doista misle. Ovo je nekoliko najčešćih "bijelih laži" koje izgovaraju žene u počecima.
 
1. "Novac nije bitan"
 
No, dobra je vijest što to pritom ne znači da njihov partner mora imati jako veliku plaću ili očekivati veliko nasljedstvo, već da je sposoban zaraditi i pametno raspolagati novcem.
 
2. "Nisam ljubomorna"
 
99 posto žena nikad ne bi otkrilo tu svoju slabiju stranu, posebno ako im se partner prethodno želio da je njihova bivša bila posesivna. Te stvari dolaze na vidjelo tek kasnije.
 
3. "Sviđa mi se tvoja mama"
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
Na početku veze, ne postoji druga opcija od ove, čak i ako to ne misliš. Razlog za to je jednostavan: ne želiš povrijediti njegove osjećaje. 
 
4. "Sve je u redu"
 
Ovo je izgovorila baš svaka žena na svijetu, čak i onda kada baš ništa nije bilo u redu.  Zašto je to rekla? Jer je htjela da njezin partner sam shvati u čemu je pogriješio, bez da mu ona to mora govoriti.
 
5. "Savršen si"
 
I muškarci vole slušati komplimente, jer to itekako godi njihovom egu. Upravo zato, brojne žene sklone su i pretjerivanju i uveličavanju njegovih intelektualnih, poslovnih i ljubavničkih sposobnosti, no time ne misle apsolutno ništa loše.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara