Nemoj ih ignorirati: 5 loših stvari u ljubavnim počecima

Nemoj ih ignorirati: 5 loših stvari u ljubavnim počecima

Foto: The Edit

SVI smo savršeni na prvi pogled.

No, na onaj drugi, postoji nekoliko "crvenih zastavica" kod muškaraca, o kojima bi svaka od nas trebala dobro razmisliti.
 
1. Požurivanje
 
On požuruje stvari te želi da vaša veza postane ekskluzivna, i prije nego za to dođe pravo vrijeme. Muškarac koji požuruje stvari, ima očiti razlog zašto to radi: to može biti strah od intimnosti ili se očito prebrzo veže uz nekoga. Kako god bilo, to nije situacija u kojoj želiš biti.
 
2. Skriva te
 
Viđate se samo na mjestima gdje nećete sresti nikoga poznatog ili samo kod njega doma. Njegove prijatelje upoznala si samo na Facebooku te on nema namjeru to promijeniti tako skoro. Također, nikad ne provedete čitavu noć zajedno.
 
3. Zauzet je
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
Prije svega, nemoj brzati sa zaključcima. Ako on ima ludi posao, ima smisla da će puno svog vremena biti okupiran. No, ako se viđate samo kad on želi, to je problem.
 
4. Pokušava te promijeniti
 
Kao da baš ništa na tebi nije dovoljno dobro, zbog čega ćeš se s vremenom početi pitati koliko zaista vrijediš, iako to nikad ne bi trebala.
 
5. Bezobrazan je prema drugima
 
Tko god taj drugi bio, razmisli koliko želiš ostati pored takvog. To sad možda nije problem, ali s vremenom će postati, jer će takav postati i prema tebi.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara