Nova pravila koja svaki par mora znati

Foto: Hugo Boss

POSVAĐALI ste se? Izbroji do 10 prije nego što to objaviš na Facebooku. Vremena su se promijenila, a s tim su došla i nova pravila za parove. Znaš li ih?
 
Stavi sebe na prvo mjesto
 
Ljudi koji posvete vrijeme poboljšavanju sebe imaju puno uspješnije veze od onih koji se posvete samo i isključivo svom partneru. Ako imaš što naučiti svog dečka, bit ćete bolje povezani.
 
Upustite se u seks na brzaka
 
Znamo da zvuči neromantično, ali brzinski seks u kuhinji može učiniti čuda za vašu vezu. Živimo u brzom svijetu u kojem možemo zaboraviti na važne stvari, a seks je jedna od onih stvari na koje nikako ne smijemo zaboraviti. 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
Idite u krevet ljuti
 
Pravilo koje se promijenilo kaže ovako: "Ako odete u krevet ljuti, vrlo su velike šanse da ćete u REM fazi sna samostalno riješiti što vas muči jer tada mozak preslaguje sjećanja." U prijevodu, probudit ćete se manje živčani zbog sinoćnje svađe i riješiti ju na miran način.
 
Klonite se Facebooka
 
Kad se posvađate, ponekad ćete imati potrebu koristiti Facebook kao ispušni ventil. Znamo da ne moramo napominjati koliko je to glupo, ali isto tako znamo da se u ovakve aktivnosti upušta svaki treći par. Učinite svoje svađe privatnima, i veza će bolje funkcionirati.
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara