On ima novu curu: Kako se ponašati pred njom

On ima novu curu: Kako se ponašati pred njom

Foto: Buffalo Jeans

PREKINULI ste, i baš kada si mislila da si ga preboljela, srećeš ga u gradu s novom curom. Ova je situacija neugodna za svo troje, ali postoje načini kako ju učiniti manje neugodnom:

Smiješi se

Čak i ako ti se plače, nabaci svoj najbolji osmijeh i glumi da je sve u redu. Samo nemoj pretjerati, jer ako budeš previše sretna i oduševljena, svi će znati da glumataš.

Smiri se


Ovo je stresna situacija i za one najsmirenije. Javljaju se osjećaji za koje nismo ni znali da postoje, a samim time i nervoza. Iz situacije ne možeš pobjeći, pa jednostavno duboko udahni i odradi to kao intervju za posao: Smireno i staloženo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Nemoj biti zajedljiva

Znamo da bi ju najradije zveknula torbom po glavi ili barem kritizirala njen način ponašanja, ali to ti neće pomoći. Budi pristojna i ponašaj se kao da ti je sasvim svejedno.

Hvali se


Sve što je dobro u tvome životu možeš naglašavati i preuveličavati do mile volje. Samo pazi da ipak ne djeluješ previše bahato, jer će vidjeti o čemu se radi.

Otiđi prva

Odglumi da taman imaš dogovor i odi prije nego oni kažu da moraju ići. Lijepo ih pozdravi i kaži da ti je drago što si ju upoznala - djelovati ćeš kao da si stvarno krenula dalje, čak i ako nisi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara