Pet odluka za sretnu vezu

Pet odluka za sretnu vezu

Foto: Screenshot Youtube

NADAMO se da se neka od tvojih novogodišnjih odluka odnosila i na tvoju vezu.

Ako nije, još uvijek nije kasno da ju doneseš. Mi ti predlažemo nekoliko stvari, koje će 2015. godinu učiniti još boljom za oboje, barem na ljubavnom planu.
 
1. Kvalitetno vrijeme
 
Provedite još više kvalitetnog vremena zajedno, čak i ako živite skupa, jer nije dovoljno samo doć doma nakon napornog dana. Ima toliko zabavnih stvari koje možete raditi. Pronađite neku novu zanimljiviju seriju, kuhajte zajedno, pozovite prijatelje na druženje ili samo sjednite i razgovarajte. Što god izaberete, više ćete se povezati.
 
2. Opraštanje
 
Nije potrebno puno da se neka manja svađa pretvori u veću. Zato ove godine donesite odluku da ćete sve nesporazume rješavati što prije. Sve što te smeta, možeš reći smireno i lijepo, bez niskih udaraca i povišenih tonova. Nepotrebne argumente nauči zadržati za sebe.
 
3. Iznenađenja
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
Sitnice doista mogu napraviti veliku razliku. Znaš što voli pa ga s vremena na vrijeme podsjeti koliko ti je poseban. Hrana je uvijek dobar izbor.
 
4. Podrška
 
Potpuno nam je jasno da se podržavate u svojim interesima i hobijima, no ove godine to radite još više nego inače. Dovoljno je da ga svaki dan pitaš kako mu je bilo na poslu i pokažeš interes za ono što radi. Isto vrijedi i za njegove hobije. 
 
5. Manje ljubomore
 
Varanje se događa češće nego što bi mi to htjeli, no to ne znači da varaju baš svi. U ljudskoj je prirodi biti malo ljubomoran, no to nipošto ne znači da bi ga trebala neprestano optuživati i "peglati", jer ga tako nećeš spriječiti da nešto napravi. Dapače.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara