Šutnja je zlato: 5 stvari koje tvoj dečko ne mora znati

Šutnja je zlato: 5 stvari koje tvoj dečko ne mora znati

Foto: Screenshot Youtube

REĆI ili prešutjeti? Pitanje koje je uvijek teško kad je u pitanju problem u vezi, ali ponekad je previše otkrivanja ujedno i razlog za probleme. Neke mu stvari moraš reći, to je sigurno, ali ovo nije takav popis. Ovo je popis stvari koje mu možeš slobodno prešutjeti, ako zbog ničeg drugog, zbog mira u vezi.
 
Tvoje lude priče o seksu
 
Onaj put kad si se poseksala s bivšim u mračnoj uličici iza vlastite zgrade? Super priča za kavu s frendicama, ali ne i za tvog dečka. Naravno da on neće misliti da si prije njega bila djevica, ali ako te ništa ne pita, nemoj ništa ni govoriti. Ni ti ne želiš slušati njegove seksi avanture.
 
Glupe obiteljske drame
 
Naravno da ćeš mu pričati o velikim stvarima, ali kada je riječ o sitnim svađama, bolje je da sve prešutiš. Zašto zamarati dečka stvarima koje nisu povezane s njim i na koje ne može utjecati?

Slučajni poljubac s frendom
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
Svakom se može dogoditi - tulum, nekoliko cugi previše, i možeš poljubiti frenda koji je definitivno samo frend. Ako kažeš dečku da imaš povijest ljubljenja s frendom, morat ćeš birati između njih dvojice, i samo ćeš se uvaliti u probleme.
 
Tračevi o njegovim frendovima
 
Možeš biti potpuno razočarana njegovim prijateljima, ali to nipošto ne znači da ih smiješ tračati. Ako ti se ne sviđaju njegovi prijatelji, probaj to prešutjeti - dečko sigurno neće biti oduševljen ako mu to kažeš.

Tvoja povijest s prevarom
 
Možda si jednom prevarila dečka. Možda i dvaput. Možda i više od toga. U svakom slučaju, sklonost prevari nije nešto čime bi se trebala hvaliti. Ako više nemaš namjeru varati, sasvim je dovoljno da se počneš tako ponašati, i da pustiš ono što je bilo.
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara