Pogrešni za tebe: 5 tipova s kojima pod hitno trebaš prestati izlaziti!

Foto: Vogue

DOGAĐA se i najboljima - loš odabir muškarca nije toliko grozna stvar, ako ti se dogodi jednom ili dvaput. Ali ako stalno biraš potpuno krive tipove koji te na kraju povrijede, definitivno nije problem u njima. Ako ni sama nisi sigurna u čemu griješiš, provjeri jesu li ovi dečki na popisu baš po tvom ukusu. Ako jesu, pronašla si uzrok problema.
 
Vječni neženja
 
U filmovima je simpatično, ali u stvarnosti baš i nije. Tip koji se cijelo vrijeme izbjegava vezati, neće promijeniti mišljenje čak ni s tobom. Ma koliko god se trudila.
 
Lijenčina
 
Svi njegovi prijatelji već su u ozbiljnim vezama, a on je u ozbiljnoj vezi jedino sa svojim Playstationom? Ako izlaziš s tipom koji neće stisnuti pauzu na igrici kad ga zoveš, izlaziš s krivim tipom.
 
Mamin sin
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
Nije on tako loš, ali budi spremna na to da ti nikada nećeš biti dovoljno dobra za njega, jer je jedina žena u njegovom životu njegova majka. Bolje kuha, bolje pegla, i generalno ju voli puno više od tebe.
 
Ljepotan
 
Zgodan, visok i crn nisu loše karakteristike, osim ako si u vezi s ljepotanom koji se za izlazak sprema dulje od tebe. Ako jesi, riješi ga se što prije jer će ti potrošiti sve losione, kreme i sve živce.
 
Dečko iz kladionice
 
Onaj koji živi od koeficijenta do koeficijenta, od listića do listića i obećanje ti da ovaj put ima pravu kombinaciju. Takav tip najčešće ostavlja ljude u dugovima, a kladionica mu je puno važnija od tebe.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara