Pravi razlozi za prekid

Pravi razlozi za prekid

Foto: Pepe Jeans

PONEKAD je bolje ostati u vezi ako vjeruješ da se stvari mogu popraviti, ali ako je riječ o nekima od ovih stvari, bježi glavom bez obzira:

Ne poštuje te


Muškarac koji te ne poštuje nema razloga biti dobar prema tebi, pa ni neće. Isto tako, ti nemaš apsolutno nikakvog razloga biti s nekim tko te ne poštuje, jer takve veze kad-tad propadnu. Ako poštuješ samu sebe, otići ćeš na vrijeme.

Sputava te


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tvoje želje i snovi su na čekanju, a svaki put kada želiš napraviti nešto za sebe naletiš na zid? Muškarac bi te trebao poticati da budeš bolja, a ne sputavati. Ako imaš osjećaj da ne možeš rasti uz njega, rasti bez njega.

Ljubomoran je


Postoji razlika između slatke ljubomore koja čini stvari zanimljivima i one koja guši. Ako želi znati svaki tvoj korak i ne vjeruje ti ni kada želiš otići s frendicama na kavu, možda je bolje da pronađeš nekoga tko nije toliko posesivan i nesiguran.

Ne osjećaš se dobro s njim


Ako ti je svaki dan muka provoditi vrijeme s njim, to nije znak da trebate raditi na vezi, nego znak da niste jedno za drugo. Umjesto da se svakodnevno trudiš bez rezultata, odustani i napravi nešto dobro za sebe.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara