Želi te natrag? Što ako je iz krivih razloga?

Želi te natrag? Što ako je iz krivih razloga?

Foto: Jag Jeans

MUŠKARCI koji ostavljaju svoju djevojku, često nabroje razloge koji se čine sasvim opravdanima. Ipak, kada nas žele natrag, nikada neće navesti prave razloge. Osim mogućnosti da se stvarno ponovno zaljubio, ovo su situacije u kojima te želi natrag iz krivih razloga:

Bolja si nego prije

Bilo da je riječ o novom izgledu ili o samoj činjenici da si počela raditi na sebi, on će se odjednom predomisliti i shvatiti da želi biti s tobom. Promjena u njegovom stavu može ti se činiti kao kompliment, ali razmisli malo bolje: Zbog čega bi se vraćala na staro ako si stvarno bolja nego prije?

Ima grižnju savjesti

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Mnoge muškarce jako muči osjećaj krivnje nakon što ostave djevojku, pa se pokušavaju osjećati bolje i pokušati ponovno. Problemi su još uvijek tu, ali je krivnja jača pa će ju pokušati zataškati i glumiti osjećaje. U takvoj vezi nitko neće biti sretan.

Nije siguran što želi

Zna da ga nećeš čekati, a sam nije siguran kakve želje ima, pa te drži na stand by-u. To znači da ne želi da pronađeš novog dečka u slučaju da se predomisli, ali ne želi ni ozbiljnu vezu. Korist od ovoga ima samo on, a tebe neće ni pitati kako se osjećaš.

Ljubomoran je


Ako te vidi s novim tipom i odjednom te poželi natrag, ne znači da je shvatio što je izgubio i želi popraviti stvari, znači da je ljubomoran na novog tipa. Ako si pronašla novog dečka, a njemu to smeta, znači da ima natjecateljski duh i da želi pobijediti u natjecanju s novim tipom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara