Što je frajerima bitnije od izgleda?

Foto: Guess

IZGLED je bitan za prvi dojam, no sve kasnije impresije ćete ostaviti drugim vrlinama...

Sposobnost slušanja
 
Uopće nije bitno priča li vam s oduševljenjem o nadolazećoj tekmi, potencijalnom napredovanju na poslu, obiteljskim problemima ili prepirci sa šefom, on želi ženu koja ga zna i želi saslušati, i čuti.
 
Spontani karakter
 
Primjetite li da on u startu ima očekivanja koje ne možete ili ne želite zadovoljavati, nemojte se ni truditi oko veze. U vezi trebate biti s onim pred kojim možete biti opušteni i slobodni, a on će gubiti glavu za vama takvom kakva jeste.
 
Gurmanstvo
 
Nitko ne želi biti u vezi s nekim tko stalno dramatizira oko prehrane, "zdravih" namirnica, brojenja kalorija i izbjegavanja obroka, a ponajmanje jedan frajer. On želi ženu koja će s njim sjesti i jesti bez srama ili grižnje savjesti.
 
Kulinarsko umijeće
 
Frajeri vole žene koje su vješte u kuhinji i koje znaju ukusno pripremati hranu. Bez obzira na njegov odgoj, oni iskonski tradicionalni muški nagoni u njemu su oduševljeni ženom koja je vrsna kuharica i domaćica.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
Brižnost
 
Njemu ne treba mama i uopće nije bitno može li većinu svojih obaveza ispuniti sam, bez ičije pomoći, ali on želi imati nekoga tko brine o njemu i tko mu na dnevnoj bazi pokazuje koliko joj ta osoba znači. 
 
Duhovitost
 
Smijete li se po prirodi često te ste vesela, vedra i nasmiješena osoba, imate dobre šanse da osvojite njegovo srce. Nitko ne voli hladne, suzdržane i smrtno ozbiljne sante leda.
 
Prirodna ljepota
 
Što ljepše i njegovanije izgledate uz što manje bilo kakvih umjetnih dodataka, šminke i zahvata, to imate veće šanse. Frajeri će uvijek primjetiti njegovanu i lijepu ženu, no ako moraju birati, uvijek će prije odabrati prirodnu nego umjetnu ljepotu, kao i manje makeup-a.
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara