Najava hit knjige: Okus grčke čarolije

Najava hit knjige: Okus grčke čarolije
Foto: Instagram

U posljednje se vrijeme mnogo govori o hrvatskom turizmu. Čini se da nam je netko pomrsio račune, a glavni su krivci – Grčka i Turska. No ne smijemo zaboraviti da se radi o zemljama koje su desetljećima bile na vrhu turističke ponude, posebno Grčka. U svojoj odličnoj, novoj knjizi autorica Karen Swan vodi nas onamo da isprobamo okus jednog drugačijeg Mediterana. 

Knjiga „Grčki bijeg“ (engl. The Greek Escape) u knjižarama će se pojaviti 01.08., a mi vam premijerno predstavljamo naslovnicu te uz nju i opis romana.

„U bijegu od slomljenog srca, Chloe Marston napušta stari život u Londonu i započinje novi u New Yorku. Radeći u luksuznoj concierge kompaniji, brine se za to da tuđi životi teku savršeno glatko, premda se njezin ne miče s mrtve točke. Međutim, užasna ju je nesreća primorala da preuzme novu ulogu i približi se svojim najuglednijim i najmoćnijim klijentima. Karizmatični Joe Lincoln jedan je od njih, a svaka njegova želja njezina je zapovijed. Stoga kad je zamoli da mu pronađe osamljenu vikendicu na nekom od grčkih otoka, ona se smjesta baca u potragu za savršenim utočištem.

Kad se Tom, njezin bivši, neočekivano pojavi na Manhattanu i ponovno joj život izbaci iz kolosijeka, Chloe odluči iskoristiti priliku i pomoći Joeu u potrazi za vikendicom. Bijeg u Grčku omogućit će joj dovoljno vremena i prostora da razmisli o budućnosti. Tom je muškarac kojeg je dugo voljela, ali koji ju je svojedobno povrijedio i nije sigurna želi li mu pružiti drugu priliku. A dok se sve više zbližava s Joeom, pita se srlja li u novu pogrešku. Magnetski privlačan koliko i misteriozan, između njih se pojavljuje neizbježna kemija kojoj je teško odoljeti.

Ma što joj srce govorilo, u glavi joj je košmar – žena jednog klijenta tajanstveno je nestala, a ozbiljne optužbe protiv Joea ne prijete samo njezinoj sreći. Kome može vjerovati? I hoće li Chloe otkriti istinu na vrijeme?“

Mi već pakiramo kofere, a vi?

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara