Najava velikog bestselera: Stiže nastavak megahita "P.S. Volim te"

Najava velikog bestselera: Stiže nastavak megahita "P.S. Volim te"
Foto: YouTube screenshot, Promo

USKORO ćemo imati priliku čitati knjigu na koju se čekalo više od deset godina. Radi se o nastavku ogromnog hita Cecelije Ahern “P.S. Volim te”. Svojevremeno je ta knjiga palila i žarila ne samo u svom pisanom obliku već i na filmskom platnu.

Ahern je osim tog naslova autorica i brojnih drugih hitova, a na radost njezinih obožavatelja, na prijevod ovog nastavka koji stiže pod imenom “Klub P.S. Volim te” (engl. “Postscript”) nećemo dugo čekati. Naime, naše će izdanje biti objavljeno istovremeno s originalnim (19. rujna), onim na engleskom jeziku, a mi vam premijerno predstavljamo naslovnicu romana.

A evo o čemu ćemo čitati u njezinoj novoj knjizi: ''Prošlo je sedam godina od Gerryjeve smrti i šest otkad je Holly pročitala njegovo posljednje pismo. Holly sada radi u dućanu rabljenom odjećom sa svojom sestrom Ciarom. Dućan je i mjesto druženja lokalne zajednice u kojem se redovito snimaju podcasti na temu Kako govoriti o…

Holly je zadovoljna svojim životom, ostavila je prošlost za sobom, u novoj je vezi, uspostavila je unutarnji mir i raduje se budućnosti. Ponosi se sobom jer sve što je prolazila nakon gubitka voljenog muža nije bilo nimalo jednostavno. Jednoga dana Ciara predloži Holly da gostuje u podcastu i govori o smrti. Holly pristaje i ne sluteći kakvu će lavinu pokrenuti te koliko će se njezin život iz temelja promijeniti, još jednom…

‘Klub P. S. Volim te’ topla je, dirljiva i inspirativna priča o ljubavi, smrti, žalovanju, opraštanju i nadi.''

Bez sumnje svi ljubitelji Cecelije Ahern uživat će u ovom prekrasnom nastavku romana “P. S. Volim te“ koji je dirnuo milijune i prema kojem je snimljen hit-film koji je obilježio generaciju.

Izdavač osim ovog sprema još jedno lijepo iznenađenje: novo izdanje, sada već klasika, “P.S. Volim te”. 

Više od toga ne možemo tražiti, zar ne?

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara