Nova hit knjiga: Okruženi psihopatima

Nova hit knjiga: Okruženi psihopatima
Foto: Instagram, Promo

JEDAN od najvećih bestselera u posljednjih nekoliko godina, "Okruženi idiotima", dobio je svojevrsni nastavak. Ako ste pročitali knjigu (a trebali ste jer je iznimno korisna i zabavna), naučili ste se nositi s idiotima. Sada je vrijeme da se suprotstavite psihopatima koji su vješti manipulatori i mogu vam nanijeti veliku štetu u životu. 

Knjiga "Okruženi psihopatima" uskoro stiže u knjižare, a mi vam premijerno predstavljamo naslovnicu.

Psihopata ili osoba sa psihopatskim osobinama ima posvuda. Često je riječ o šarmantnim, atraktivnim ljudima koji svakoga mogu uvjeriti u što god požele, no ponašanje im je iznimno manipulativno i stalno traže mogućnosti da iskoriste ljude oko sebe. Spoznajom o tome kako se vi sami ponašate možete prozreti njihove čak i vrlo profinjene manipulacije i spretno im odoljeti.

Vjerojatno ste više nego jednom upoznali takvu osobu - karizmatičnu, energičnu, uvijek ljubaznu i od pomoći drugima. Osobu koja govori baš ono što želite čuti pa se s njom uvijek dobro osjećate. Čak i ako vas unutarnji glas upozorava da to što vam govori ne može biti istina, i dalje joj vjerujete. Ali ono što se čini predobrim da bi bilo istinito, vjerojatno i nije istina…

Thomas Erikson, znanstvenik i svjetski poznati psihološki savjetnik, naučit će vas kako vas psihopati iskorištavaju i manipuliraju vašim slabostima te kako ćete se u skladu s tipom vaše osobnosti oduprijeti njihovim manipulacijama. Naravno, nisu svi koji imaju psihopatske osobine psihopati, a nije ni svaki psihopat serijski ubojica. Ipak, psihopati su među nama i na njih možete naletjeti mnogo češće nego što biste pomislili - na poslu, u obitelji, među prijateljima. Došlo je vrijeme da naučite njihovu taktiku, jer jednom kad se odluče za napad, bit će prekasno. Nećete se stići ni okrenuti, a oni će s vama već učiniti što god požele.

Ne budite naivni. Prepoznajte psihopate u svojoj okolini i izbjegnite da vas iskorištavaju!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara