Pop princ Justin Bieber ponovno u gaćama i smiješnoj pozi

Pop princ Justin Bieber ponovno u gaćama i smiješnoj pozi

Foto: Calvin Klein, Instagram, Press/BreathHeavy

JUSTIN Bieber voli Calvin Kleina, ali i obrnuto.

Mladi Kanađanin ponovno je sa sebe skinuo sve krpice, no ovoga puta ne zbog selfie-ja u ogledalu, već za potrebe nove reklame za Calvin Klein donje rublje.
 
Podsjetimo, ovo nije prvi put da je to napravio, jer je u siječnju prošle godine također on bio zvijezda kampanje, a društvo mu je pravila manekenka Lara Stone.
 
 
Godinu dana kasnije, Justin i dalje ima zavidne mišiće, ali i platinastu kosu, za koju nismo baš sigurne...
 
 
Radi se o kolekciji za proljeće 2016. godine, a osim Justina, u njoj sudjeluje još nekoliko poznatih imena, kao npr. Kendall Jenner, pjevačica FKA Twigs,  poznatija kao djevojka Roberta Pattinsona, Kendrick Lamar, A$AP Rocky i brojni drugi. Svi oni morali su otkriti što rade u svojim "Calvinicama".
 
 
Tako Justin voli u njima paradirati uokolo, očito kako bi pokazao svima koliko truda ulaže u svoje tijelo, dok Kendall poručuje kako želi biti s nekime u njima. Hmmm, možda Harryju Stylesu?
 
 
Podsjetimo, Justin je 2015. godine postao predmet brojnih šala, nakon što su počele kružiti priče kako mu je fotošopiran penis, za potrebe reklame, nakon što su u javnost procurile originalne fotke.
 
 
A je li to bio slučaj i ovoga puta, procijeni sama.
 
 
 
 
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara