Briga manje za Acu: Blassingame se nagodio s Cibonom

Foto: Hina

ALEKSANDAR PETROVIĆ do kraja tjedna očekuje konačan dogovor s četvoricom igrača koji su pokrenuli blokadu Cibone kod Fibe.
 
Optimizam ne napušta Aleksandra Petrovića, iako još uvijek nije riješio glavni problem Cibone na putu oporavka posrnulog košarkaškog velikana. No, Petrović vjeruje da pregovori s Markom Tomasom, Damirom Markotom, Goranom Vrbancom i Gordanom Giričekom, četvoricom igrača koji drže Cibonu pod blokadom pri Fibi, idu u pozitivnom smjeru.
 
"U kontaktu sam sa svima. Još nismo postigli dogovor, ali nitko od njih mi nije kao odgovor dao kategoričko "ne". Pred nama je još jedna runda razgovora i očekujem da ćemo do kraja tjedna znati na čemu smo", izjavio je Petrović u ponedjeljak za Hinu, dodavši da je o cijelom procesu pregovora pismenim putem obaviještena i Fiba.
 
Blassu isplata dvije zaostale plaće i bonusa
 
"Upoznati su s našim prijedlogom koji je otišao prema igračima i njihovo je mišljenje da se radi o korektnoj ponudi."
 
Jedan od problema, ugovor Amerikanca Jerela Blassingame za sljedeću sezonu, koji je također prijetio njegovom ambicioznom projektu za spas Cibone, Petrović je uspio riješiti u nedjelju.
 
"S Blassingameom smo postigli dogovor. Klub se obvezao do 1. rujna isplatiti mu dvije zaostale plaće i bonuse za prošlu sezonu, a on neće aktivirati svoj ugovor za sljedeću sezonu."
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara