Dream team bez Wadea: Umjesto na Igre ide na operacijski stol?

Dream team bez Wadea: Umjesto na Igre ide na operacijski stol?

Foto: AFP

DWYANE WADE će najvjerojatnije zbog bolova u lijevom koljenu morati na operaciju, što bi značilo da neće na Olimpijske igre u London.

Wade je dan nakon proslave drugog NBA naslova, obznanio da će sljedećih dana obaviti rendgenski pregled koljena kako bi ustanovio je li mu potrebna operacija. Probleme s koljenom je počeo osjećati u seriji protiv Indiane. Odigrao je sve 23 utakmice u playoffu uz prosjek od 22.8 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sljedećih dana odlučit ću što je najbolje za moje koljeno, jer se ne želim priuštiti nikakve probleme u ovoj fazi karijere. Znam da dolaze Olimpijske igre i volio bih nastupiti u Londonu. Stvarno bih to jako volio. No, ukoliko doznam da ću morati na operaciju, to ću i učiniti. Moja lojalnost Miami Heatu mi je na prvom mjestu", rekao je Wade i dodao da želi biti siguran da je operirao koljeno.

"Iz nekih ranijih razgovora s liječnikom, saznao sam da ću možda morati biti podvrgnut svojevrsnom čišćenju koljena. Iz prijašnjih iskustava znam da treba neko vrijeme za oporavak nakon takvih stvari. Želim biti siguran da sam se potpuno oporavio, a ne kao zadnji puta kada sam operirao koljeno." 

Na Igrama u Pekingu, na kojima su Amerikanci osvojili zlato bez poraza, prosječno je postizao 16 koševa po utakmici, iako je svih osam utakmica započeo na klupi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara