Indexu potvrđeno: Desetak privedenih zbog baklji i alkohola u maršu Boysa!

Foto: Čitatelj Indexa, Hina

DINAMO je poslijepodne na Maksimiru razbio Istru (6:0), a navijači Dinama u velikom broju marširali su centrom grada prema stadionu. Uoči utakmice njihova kolona plijenila je pozornost građana u Vlaškoj i Maksimirskoj ulici. Uz skandiranja, palili su i balje. Kolonu je osiguravala policija, a iz navijačih redova stigle su i vijesti o privođenjima.

Index je dobio potvrdu zagrebačke policije koja je uoči utakmice privela na obradu desetak navijača većinom zbog alkoholiziranosti i korištenja pirotehnike. 

"Još nismo obradili sve podatke, nakon utakmice objavit ćemo točan broj privedenih, kao i razloge", kazali su nam tijekom utakmice u zagrebačkoj policiji. 

U koloni su bili i pripadnici aktivističke udruge Zajedno za Dinamo, koji vode borbu za demokratske izbore, pa i ovim činom pozivaju građane i navijače da se učlane u klub.  

 

Prema podacima policije, utakmicu Dinama i Istre pratilo je oko dvije tisuće navijača.

BBB su se okupili na istoku, njih 500-tinjak. Proslavili su svoj 28. rođendan transparentom: "BBB – od svih prezirani, ni od koga kontrolirani, 100 posto neprilagođeni"

 

Bilo je to sve od rođendanske koreografije, a stadion su Boysi napustili dvadeset minuta prije kraja utakmice iako je njihova momčad gazila Istru.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara