Jovanović za Index: Neka HNS hitno zaustavi Mamića i spriječi kaos na derbiju!

Jovanović za Index: Neka HNS hitno zaustavi Mamića i spriječi kaos na derbiju!

Foto: Hina

OČEKIVANO, odluka Zdravka Mamića da prekrši pravila HNS-a, MUP-a i MZOS-a izazvala je reakcije, Mamić je na press konferenciji pokušao opet napraviti korak pred drguima te za nedjeljni derbi Dinama i Hajduka na Maksimiru ukinuti vaučere te pustiti Torcidu na južnu tribinu. U Splitu su Dinamovog izvršnog predsjednika odlučili ignorirati, ali ministar Željko Jovanović upozorio je na očito. Ministar je za Index reagirao nakon Mamićeve press konferencije, pozivajući institucije HNS-a da hitno riješe problem svog čelnika Zdravka Mamića. 

"U Hrvatskoj vrijede ista pravila za sve, ali, na žalost, poznato je da je zahvaljujući raznoraznim malverzacijama, "menadžerima" i ostalim lutkama na koncu HNS-a i HNL-a hrvatska nogometna liga poput Orwellove životinjske farme na kojoj su svi jednaki, a samo neki jednakiji, i zato je godinama bila upitna regularnost. Sada kada je Nacionalni odbor za sprečavanje nereda i nasilja na stadionima krenuo u uvođenja reda, svi kojima red ne odgovara bore se protiv toga.

Jednaka pravila vrijede i za Hajduk, Dinamo i Rijeku ili bilo kojeg prvoligaša pa stoga istup čelnika Dinama i izvršnog odbora HNS-a, predstavlja demagoško prodavanje magle i izrugivanje zakona, propisa i odluka najvišeg tijela hrvatskog nogometa, čiji su članovi i čelnici Dinama pa očekujemo da se HNS hitno očituje o ponašanju svog čelnika te da spriječi potencijalni kaos na nedjeljnoj utakmici Dinama i Hajduka.“

Tekst se nastavlja ispod oglasa

> Mamić jači od vlasti i policije: Otvara jug za Torcidu i ukida vaučere!

> Hajduk ignorira Mamića, Torcida neće na Jug: "Katastrofa je ako Zdravko može tako mijenjati zakone"

> Zajedno za Dinamo i Naš Hajduk ujedinjeni: "Ne dajmo povoda za jačanje represije nad navijačima"

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara