Mamić: Svaka čast Tudoru, u besparici je stvorio momčad

Mamić: Svaka čast Tudoru, u besparici je stvorio momčad

Foto: HINA

ZORAN MAMIĆ, sportski direktor i trenutni trener Dinama, najavio je nedjeljni derbi protiv Hajduka (15.00 sati). Ne očekuje nerede na tribinama...

"Nema razloga za probleme. Bit će dobra atmosfera bez nereda jer su svi svjesni odgovornosti. Idemo nogomet staviti u prvi plan. Ljudi iz UEFA-e su već nekoliko dana u Zagrebu i prate što se događa. U Švicarskoj `Mamić gipsy´ nije rasizam i ne ide se na sud, ali je po UEFA-i to rasizam i ostaje nam se samo prilagoditi", rekao je Mamić i istaknuo kako je Dinamo bolji od Hajduka.

"Na svim pozicijama u momčadi smo u prednosti, a imamo i bolje igrače. Mislim da smo bolji od Hajduka više nego što to trenutno pokazuje tablica."

"Ne valja s vaučerima, ne valja bez njih"

Mamić je otkrio i stanje u momčadi.

"U momčadi vlada dobro raspoloženje, iako smo izgubili u Odesi. Remete nas ozljede, Šimunović je otpao iz kadra, a Šimunić će vjerojatno igrati unatoč virozi. Upitan je i nastup Pinta kojeg će na desnom boku možda zamijeniti Leko", rekao je Mamić kojem najveći problem predstavljaju prekidi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U zadnjoj utakmici protiv Hajduka iz dva prekida smo dobili dva gola. U utakmici protiv Hajduka i u dvije protiv Černomoreca iz šest prekida smo dobili šest golova, a da nam protivnik nije stvorio nijednu pravu šansu."

Dinamo je odustao od vaučera. Kažu da je bolje prilagoditi se situaciji. 

"Teško je zadovoljiti sve strane. Kada imamo vaučere - ne valja; kada ukinemo vaučere - ne valja. Ne očekujem zaista probleme na tribinama, za to nema razloga. Atmosfera će biti dobra, moramo nogomet staviti u prvi plan. Svi smo dovoljno odgovorni"

Pohvalio je Hajduk, a posebno Tudora. 

"Vidi se da ima plan i viziju. Radi u teškim uvjetima, ima na raspolaganju gotovo samo mlade igrače, i to u jako teškoj financijskoj situaciji. Zaista radi odlično. Njhova je prednost što su homogeni. S nekoliko igrača rade pritisak na mjestu gdje je lopta, drže visoki ritam i to daje rezultate" 

>>> Hajdukovci u Zagrebu: Derbi neće odlučiti prvenstvo! Pogledajte što Tudor misli o gaženju Hajduka poput plitkog potoka 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara