Matel: Navijao sam za Dinamo u ogledu s Astrom

Matel: Navijao sam za Dinamo u ogledu s Astrom

Foto: Guliver Image/Getty Images

ALEXANDRU MATEL pojačanje je zagrebačkog Dinama na desnom boku, u Maksimir je stigao iz Astre Giurgiu, kluba s kojim su Modri imali dva obračuna u skupini Europa lige.
 
"Bio sam tužan kad je Dinamo izgubio od Astre"
 
Zanimljivo, kad se osvrnuo na poraz Dinama u Rumunjskoj, kojim su Modri izgubili izglede za prolazak, Matel je otkrio na čijoj je strani tada bio: "Bio sam tužan kada je Astra dobila jer je već tada moj dolazak u Dinamo bio skoro gotova stvar, a mom novom klubu je ta pobjeda trebala za nastavak natjecanja. Isto tako Astra nije imala nikakve šanse za prolaz dalje."
 
Prvi dojmovi u novom klubu su mu odlični, mada nije bilo jednostavno realizirati njegov angažman: "Jako sam sretan što sam ovdje i što sam došao u Dinamo. Razgovori između Modrih i mene nisu počeli sada nego još na početku sezone, ali vlasnik Astre me nije htio pustiti pa sam tek na zimu došao u Zagreb."
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Kada sam rekao da neću potpisati novi ugovor nisam igrao. Koliko će mi trebati za ulazak u formu? Teško je reći, ali dat ću sve od sebe da to bude što prije", objasnio je Matel za službene stranice Dinama.
 
Cilj je povratak u reprezentaciju
 
Konkurencija za prvu momčad mu je Portugalac Ivo Pinto: "Ivo je jako dobar igrač i sigurno će mi biti odlična konkurencija, ali to je u nogometu pozitivna stvar. Jedan drugoga ćemo gurati naprijed i to može biti samo dobro za obojicu i Dinamo."
 
Dosad je u karijeri skupio i 13 nastupa za rumunjsku nacionalnu selekciju, a 25-godišnjak je odlučan da ne stane na toj brojci. "Naravno da se nadam dobrim igrama u Dinamu vratiti u reprezentaciju. Svaki sportaš na svijetu želi nastupati za svoju državu pa tako i ja", zaključio je.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara