Predsjednik "uskrsnuo": Ja i Mamić ne odlazimo kao kriminalci, već zbog morala i časti

Foto: Hina

MIRKO BARIŠIĆ uskrsnuo je i oglasio se o novoj najavi Zdravka Mamića da napušta Maksimir.

"Zdravko je iznerviran s pravom zbog silnih neopravdanih pritisaka sa svih strana. Ali to ništa ne znači. Mi uvijek u svakoj bitki idemo do kraja", znakovito je poručio Barišić.

"Nema predaje, ne obaziremo se na nikoga"

Iz Dinama su prokomentirali i inicijativu Marića, Šokote i Bišćana koji će se založiti za demokratske izbore u klubu. Time ujedno - i protiv Zdravka Mamića. 

"Mi smo legalisti, na svojim mjestima smo legalno izabrani i radimo svoj posao. Prema tome, stvar je potpuno jasna. Ne obaziremo se na nikoga", rekao je u razgovoru za Media servis predsjednik Dinama Barišić i dodao:

"Ne mogu ništa konkretnije reći. No, mi imamo svoje zadaće i moramo klub držati. Radimo u duhu slogana kojeg smo usvojili službeno kao klub: Nema predaje."

Dosta oprečne izjave, međutim, predsjednik je dao dežurnim novinarima Sportskih novosti.

Tvrdi da je moguć odlazak na samo Zdravka Mamića, već cijele garniture zbog različitih pritisaka. 

"Cilj je izbaciti Dinamo iz Europe, onda je to sasvim druga priča. Europa je materijalno pitanje kluba, mi egzistiramo zahvaljujući europskim natjecanjima. Mamić i mi svi skupa ne odlazimo zato što smo kriminalci, ne zato što smo napravili bilo što negativno u financijskom ili sportskom smislu. Odlazimo jer smo svezani i jer nas stalno netko "tuče". Naš odlazak je pitanje morala, etike, pitanje časti!", tvrdi sada Barišić. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara