Šuker lobirao u Makedoniji: "Treba mi vaša potpora, borit ću se za manje saveze"

Šuker lobirao u Makedoniji: "Treba mi vaša potpora, borit ću se za manje saveze"

Foto: Hina

DAVOR ŠUKER susreo se s predsjednikom Makedonskog nogometnog saveza Ilčom Đorđioskim u sklopu svoje predizborne turneje. Šuker je Makedoncima predstavio program s kojim želi osigurati svoje mjesto u Izvršnom odboru UEFA-e, a nakon sastanka poručio je kako se nada da će na izborima dobiti podršku Makedonije.

"Mi smo veliki prijatelji, Ilčo je naš prijatelj i suradnik, logično je da podržavamo jedni druge u projektima i aktivnostima koji razvijaju nogomet u ovom dijelu Europe. Nadam se da ću dobiti potporu Makedonskog nogometnog saveza za članstvo u IO gdje bih imao priliku boriti se za manje saveze", rekao je Šuker.

"HNS radi odličan posao"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Đorđioski se zahvalio Šukeru na posjeti.

"Davor Šuker je naš drag prijatelj i zadovoljstvo nam je što smo ga ugostili u Kući nogometa. Razgovarali smo o različitim projektima, aktivnostima i idejama koje mogu doprinijeti razvoju nogometa, posebno u ovoj regiji. Suradnja između dva saveza je jako dobra, a to želimo još unaprijediti i podijeliti iskustva koja imamo. To posebno vrijedi u području razvoja baze za mlade igrače, u čemu Hrvatski nogometni savez radi odličan posao".

Podsjećamo, izbori za ulazak u Izvršni odbor UEFA-e održat će se 24. ožujka u Beču, a Šuker će posjetiti još engleski i njemački nogometni Savez.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara