Šuker okrenuo ploču: "Želim Blatteru puno sreće i uspjeha"

Šuker okrenuo ploču: "Želim Blatteru puno sreće i uspjeha"

Foto: Screenshot

PREDSJEDNIK Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker čestitao je Seppu Blatteru na ponovnom izboru na mjesto prvog čovjeka svjetske nogometne organizacije FIFA-e.

Šuker je, podsjetimo, stao iz Michela Platinija i europske saveze koji su ovog tjedna tražili Blatterov odlazak, no nakon što je Švicarac dobio peti uzastopni mandat, prvi čovjek hrvatskog nogometa dao mu je podršku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čestitam predsjedniku Seppu Blatteru na novom mandatu na čelu FIFA-e. Glasovanje je pokazalo da Blatter ima podršku većeg dijela nogometnog svijeta i to treba respektirati. FIFA je svjetska nogometna organizacija i dosadašnje rukovodstvo očito je uspješno dosegnulo sve kontinente koji dobivaju jednakost i ravnopravnost kakvu zaslužuju", rekao je Šuker.

"Predsjednik Blatter sada ima novi mandat ispred sebe, mandat koji je izvrsna prilika da se FIFA suoči sa svim izazovima i izliječi ranu koja brine svjetsku nogometnu obitelj. Integritet, transparentnost i pozitivan imidž moraju biti važni FIFA-i kako bi zaštitila i dalje razvijala nogometnu Igru. Želim predsjedniku Blatteru da uistinu odradi mandat onako kako je najavio u svom govoru, i u tom radu priželjkujem mu puno sreće i uspjeha", poručio je na kraju Šuker.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara