White želi lijepu Ginu Carano u UFC-u

White želi lijepu Ginu Carano u UFC-u

Screenshot (ESPN)

DOLAZAK djevojaka i WMMA u UFC velika je vijest ne samo za žene u borilačkim sportovima, već i za žene u sportu općenito. Noćašnji UFC 157 na kojem su se u glavnoj borbi večeri borile Ronda Rousey i Liz Carmouche bio je najposjećeniji UFC 157 u posljednjih sedam godina, s 15.525 gledatelja.

Priliku da ispišu povijest imale su Ronda Rousey i Liz Carmouche. Ipak, mnogi tvrde da je Ronda dobila priliku za ovo jer je Gina Carano, prva velika zvijezda ženskog MMA nije željela iskoristiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Carano se nije borila od poraza od Cristiane "Cyborg" Santos u San Joseu kolovozu 2009. godine u borbi za Strikeforceov velter pojas. Carano se nakon toga posvetila svojoj glumačkoj karijeri.

Dana White sada je naumio pokušati Carano dovesti u UFC. "Gina je sad u glumi i drago mi je zbog nje jer je to posao koji je veseli. Ipak, čuo sam da je zanima ideja o povratku u borbu. Neću joj stvarati pritisak, ali bio bih sretan da se vrati", rekao je White.

Iako mi borba Carano vs Rousey bila pravi marketinški mamac, teško je za očekivati da će se Carano lako spustiti iz velter u bantam kategoriju u kojoj se bori Ronda. Ipak, bilo bi lijepo da se UFC-ova ženska ekipa pojača dolaskom Gine Carano koja za sobom ima horde obožavatelja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara