UFC

Cormier: Ne moram ovo raditi, ali dao sam Miočiću svoju riječ

Cormier: Ne moram ovo raditi, ali dao sam Miočiću svoju riječ
Foto: Getty Images / Guliver Images

STIPE MIOČIĆ u kolovozu će se vratiti u UFC oktogon i izazvati Daniela Cormiera za teškaški naslov. Za isti pojas Cormier ga je nokautirao u srpnju prošle godine.

Američki Hrvat je od tada govorio da neće prihvatiti nijednu borbu osim revanša za naslov, a to je i učinio. UFC ga je preskakao u mnogim slučajevima zbog marketinški isplativijih boraca, ali sada kada su propali pregovori s Brockom Lesnarom, i Miočić je napokon dobio svoju šansu.

Cormier u revanšu ne očekuje drugačiji pristup Miočića.

"Ne očekujem da će nešto biti drugačije kod Miočića. Mislim da moram imati sličan pristup, ali očekujem boljeg Stipu. Znam da će ga biti jako teško ponovno pobijediti jer se sjećam kako sam se žestoko pripremao za svoj revanš protiv Jona Jonesa. Bio sam u njegovoj poziciji i znam koliko sam bio motiviran kako bih ispravio taj poraz. Očekujem težu borbu, ali on je boksač i hrvač. To je ono što radi i očekujem da će biti bolji u svim segmentima. Ali i dalje je isti borac, možda samo malo agresivniji", rekao je Cormier, a njegove izjave prenosi MMA News.

Što bi Cormieru značilo da dva puta pobijedi Miočića?

"Dokazao bih svoju poantu. S obzirom na to kako je završila prva borba, neki ljudi se pitaju jesam li imao sreće u tom meču. Ova borba nije toliko zbog mene. Radim to jer on zaslužuje revanš. Nisam morao to ponovno raditi, ali dao sam mu svoju riječ da ako se Lesnar ne bude htio boriti, on je sljedeći. Zato se borimo", rekao je američki prvak.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara