Esport

Danijel Subašić na naslovnici PES-a 2019

Danijel Subašić na naslovnici PES-a 2019
Foto: EPA-EFE/Index.hr

VRATAR Monaca i srebrni sa Svjetskog prvenstva u Rusiji s hrvatskom reprezentacijom Danijel Subašić na Instagramu se pohvalio posebnim izdanjem igre PES 2019, na čijoj se naslovnici nalazi njegov lik. Rezultat je to partnerstva između francuskog kluba i Konamija za posljednji naslov u serijalu.

>Pogledajte kako izgleda ženski lik u Football Manageru 2019

U srpnju prošle godine Konami je objavio kako će jedan od glavnih partnera PES-a 2019 biti i Monaco. Suradnja nije stala samo na otkupu prava za korištenje službenih vizuala i pravih imena igrača, već su otišli i korak dalje. Jedan od plodova te suradnje je i poklon Konamija kojim se Subašić pohvalio na Instagramu. Uz PES 2019 na čijoj se naslovnici nalazi on, dobio je i kastomiziranu masku za mobitel. 

Screenshot: Instagram/danijel.subasic

Bivši hrvatski reprezentativac mogao bi biti i prvi Hrvat koji se našao na naslovnici PES ili FIFA igara, iako se radi o sponzorskom sadržaju. Međutim, Monacu i Subašiću na terenu baš i ne ide najbolje. Subašić je zbog ozljede bio odsutan tri i pol mjeseca, ali ni nakon povratka situacija se nije značajno popravila. Monaco je izgubio posljednje tri od četiri utakmice, odlučujući u onu u Liga kupu protiv Guingampa, na kojoj je u raspucavanju penala hrvatski vratar obranio dva. Monaco je trenutno 18. na ljestvici s jednako toliko bodova. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara