Esport

Izašla je nova odbojkaška igra i odmah će vam se svidjeti

Izašla je nova odbojkaška igra i odmah će vam se svidjeti
Screenshot: YouTube

ZA većinu popularnih sportova postoje i simulacije u svijetu videoigara, a sada je i odbojka dobila svog konja za trku. Spike Volleyball je prva dvoranska simulacija odbojke i prema dosad viđenom, izgleda dobro, ali za konkretniji komentar ipak ćemo se morati malo dulje podružiti s njom. Međutim, čini se da su developeri posebnu pozornost posvetili jednom detalju - stražnjicama.

>Pogledajte kako izgleda ženski lik u Football Manageru 2019

Spike Volleyball razvio je Black Sheep Studio, a izdao Bigben Interactive, tvrtka koja je dosad objavila brojne sportske simulacije za različite platforme, pa i one rukometne o kojima smo već pisali. U igri je 50 muških i ženskih reprezentacija. Hrvatsku zasad nismo pronašli, ali zato su srpske dostupne u igri. Uz klasičan Career mod, igrači će imati mogućnost igranja različitih međunarodnih turnira i kupova, a sadrži i lokalni i online multiplayer. Igra je po cijeni od 40 eura dostupna za PC, Xbox One i PlayStation 4 od 5. veljače. I kao što smo naveli u uvodu, izgleda da je posebna pozornost posvećena stražnjicama, i to muškim i ženskim, da ne bi bilo...

Spike Volleyball vjerojatno neće ostvariti poseban komercijalni uspjeh jer se radi o igri za ciljanu publiku - ljubitelje odbojke. Hoće li uspjeti prenijeti pravi osjećaj odbojke u virtualni svijet, to ćemo tek vidjeti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara