STIPE MIOČIĆ

Miočić: Cormier je idiot, nemam pojma što on govori

Miočić: Cormier je idiot, nemam pojma što on govori
Foto: Getty Images / Guliver Images

STIPE MIOČIĆ gostovao je u emisiji jednog od najpoznatijih svjetskih MMA novinara Ariela Helwanija u kojoj je najavio svoj revanš za teškaški naslov UFC-a protiv Daniela Cormiera. Borba je na rasporedu 17. kolovoza u Anaheimu.

Podsjetimo, Cormier je postao prvak tako što je nokautirao Miočića prošle godine u srpnju. Američki Hrvat se od tada nije borio jer je rekao kako neće prihvatiti nijednu drugu borbu osim revanša za pojas koji je izgubio. Nakon mjeseci preskakanja jer Miočić UFC-u nije "marketinški isplativ" kako su znali istaknuti, u kolovozu će napokon dobiti priliku koju je zaslužio.

“Prvo sam bio šoku, ali znao sam da će se to jednom morati dogoditi. Morao sam samo biti strpljiv. Menadžer me nazvao u 22:30 i pitao me koliko ga volim. Onda mi je rekao što se dogodilo. Naravno da sam bio sretan i sad idem vratiti svoj pojas. To je sve što sam želio i ni u jednom trenutku nisam izgubio nadu da će se to dogoditi. U međuvremenu sam uživao u životu, ali sad je došlo vrijeme da se vratim na posao", rekao je Miočić.

"Cormier je idiot"

Potom mu je Helwani pustio snimke Cormiera koji je tjedan prije također gostovao kod njega. UFC prvak tvrdi da je Miočić znao unaprijed da postoji mogućnost da će se jedan od njih dvojice boriti protiv kečerske zvijezde Brocka Lesnara. Zbog mjeseci pregovora Miočić je bio prisiljen čekati na svoj revanš, što mu se nimalo nije svidjelo. Lesnar je na kraju tražio previsoku svotu novca za tu borbu pa se organizacija okrenula Miočiću.

"Nemam pojma što on govori. Nisam bio ni u kakvim razgovorima o Brocku. Prvi put sam za situaciju s Brockom saznao prije nego što sam se trebao zaputiti prema Octagonu. Vidjeli smo snimku kako dolazi u dvoranu i tada mi je rečeno da ću se boriti protiv njega ako pobijedim. Cormier je idiot! Kaže jednu stvar pa onda nešto drugo. U ovom trenutku me jako iritira. Jednom kaže kako zaslužujem borbu za titulu pa nakon toga da trebam ponovno izgraditi svoj put prema vrhu kao svi ostali. Što on priča? On je kao žena s kojom trebaš otići na večeru, a ne zna što bi jela pa konstantno mijenja mišljenje. Nokautirati ću ga, to je ono što želim napraviti i što će se dogoditi. Ne zanima me hoće li se boriti nakon naše borbe, jedino mi je bitno što ću ja napraviti."

Cijeli intervju s Miočićem pogledajte u videu koji slijedi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara