Esport

Oršić izabran u najbolju momčad tjedna u FIFA-i 19, pogledajte mu nove ocjene

Oršić izabran u najbolju momčad tjedna u FIFA-i 19, pogledajte mu nove ocjene
FOTO: EPA-EFE

26-GODIŠNJI ofenzivni veznjak Mislav Oršić postao je najbolje ocijenjeni igrač zagrebačkog Dinama u FIFA-i 19. Zahvaljujući hat-tricku u 10 minuta protiv slabašnog Rudeša, Oršić je u igri izabran u momčad tjedna, zbog čega je dobio i novu in-form karticu s boljim ocjenama. 

>Danijel Subašić na naslovnici PES-a 2019

U 19. kolu Prve HNL Dinamo je natrpao Rudeš 7:2, a Mislav Oršić postigao je tri pogotka na utakmici, i to u manje od 10 minuta (56', 60', 65'). Dinamovac je zahvaljujući dobroj partiji, u FIFA-i 19 izabran u momčad tjedna i dobio je novu karticu s ukupnom ocjenom 79, što je za sedam više nego na njegovoj originalnoj kartici. 

Screenshot: FUThead

Oršiću su najbolje ocijenjeni udarac i dribling, dok je nešto slabiji u defenzivnim zadaćama, što je i logično za igrača na njegovoj poziciji. S ukupnom ocjenom 79 Oršić je najbolje ocijenjeni Dinamov u igrač u FIFA-i 19 ispred Kadziora (77) i Danija Olma (75). Novu Oršićevu karticu u Ultimate Packovima možete dobiti od srijede. 

Oršić se tako našao u društvu brojnih zvijezda koje su izabrane u momčad tjedna u FIFA-i 19, kao što su Sergio Aguero, Cristiano Ronaldo, Higuain, Donnarumma. Fabregas i drugi.

Screenshot: EA Sports

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara