Randleman: Mnogi misle da je Cro Cop izgubio moć, a to je totalno sranje

ZANIMLJIVO je čuti što poznate face iz MMA svijeta misle o povratku hrvatskog policajca u UFC-ov kavez. Filipović je još jučer otputovao u Koeln, a danas ga očekuje službeno vaganje i press konferencija pred borbu protiv Britanca libanonskih korijena Mustafe Al Turka.

Randleman: Mnogi misle da je Cro Cop izgubio moć, to je totalno sranje

Kevin "The Monster" Randleman dva puta je s Mirkom ulazio u ring. Cro Copa vjerojatno još uvijek boli vilica od onog zastrašujućeg krošea kojim ga je Amerikanac srušio u prvog borbi. I uzvrat je završio dosta neobično, Cro Cop je naime uhvatio Randlemana u giljotinu i ugušio ga. Malo tko je očekivao takav rasplet.

"Mnogi ljudi misle da je Cro Cop izgubio svoju moć, no to je sranje. U posljednjim borbama jednostavno nije imao dobru taktiku. Nadam se da je u međuvremenu naučio neke nove trikove i jedva čekam ovu borbu", priznao je Amerikanac.

Paul Daley: Mirku je bolje u japanskom ringu

Trenutačni prvak Cage Rageu u velter kategoriji Paul Daley je zadovoljan što će ponovno vidjeti Cro Copa u akciji iako smatra da mu bolje pašu japanski ringovi od UFC-ovog kaveza.

"Sretan sam jer ću ponovno vidjeti Cro Copa u UFC-u. Njegova sam veliki ljubitelj i htio bih da pobjedi i možda dobije priliku za naslov. No, nešto mi govori da mu je možda bolje u japanskom ringu. Ne znam je li stvar u taktici ili mentalnom sklopu?", pita se Daley.

Jedan od najpoznatijih kick boxera svih vremena, Nizozemac Bob Kaman ponudio se Filipoviću kao trener...

"Lijepo je vidjeti da se Cro Cop vraća. On je još uvijek velik borac koji je napravio jako puno za ovaj sport. Ako traži novog trenera dobrovoljno se javljam. Mislim da bih ga mogao još dosta toga naučiti, a pred njim su dvije tri godine borbi ako ima motiva."

Sinošić: Lijepo je vidjeti Cro Copa u oktogonu

Australac hrvatskih korijena Elvis Sinošić koji je svoju posljednju borbu u UFC-u imao upravo na 70. turniru kada je Cro Cop pretrpio onaj težak nokaut od Gabriela Gonzage željno iščekuje sutrašnji sraz i smatra da će meč protiv Al Turka pokazati gdje je trenutačno Filipović.

"Lijepo je vidjeti da se Cro Cop vratio. Jednom je bio prava opasnost u teškaškoj diviziji. U posljednje vrijeme nije pokazao puno, no dobio je dosta udaraca ispod pojasa tako da se i to može odraziti na vašu izvedbu. Ova će nam borba reći gdje je on sada i hoće li se u UFC vratiti kao veliki borac. Ako je to onaj stari Cro Cop, mislim da bi sve moglo biti gotovo u par sekundi. Ako ode do odluke ili ako izgubi, to nije dobro za njega. Uglavnom, drago mi je vidjeti Cro Copa u ringu i nadam se njegovoj staroj formi."

Američki borac sa sjajnim scoreom koji se trenutačno natječe u Strikeforce organizaciji Jake Shields bio je vrlo kratak.

"Nisam znao da se Cro Cop vratio u UFC, ali mi je dago da ću ga moći gledati. Valjda je to dobra stvar."

Finalist UFC-ovog Ulitmate Figtera Amerikanac Kevin Burns vjeruje u uspješan povratak hrvatskog majstora.

"Vrlo sam uzbuđen zbog njegovog povratka u UFC. Svi tu i tamo dobiju poneki udarac, a to je i on dokazao. No vjerujem da ćemo sada vidjeti boljeg borca."

Marko Petrak
Foto: UFC

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara