STIGLE KAZNE ZA DERBI Torcida i Boysi pune Šukerovu blagajnu

STIGLE KAZNE ZA DERBI Torcida i Boysi pune Šukerovu blagajnu

Foto: Hina 

DISCIPLINSKI sudac HNL-a Alan Klakočer donio je odluke o kaznama po prijavama službenih osoba s utakmica 22. kola HT Prve.

Oba isključena igrača, Borja Menendez Lopez (Hajduk) i Dario Župarić (Rijeka), kažnjeni su s po jednom utakmicom zabrane igranja, a uz kaznu zabrane igranja Lopez (isključen zbog dvije opomene) je kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 3000 kuna, a Župarić (prekršaj u izglednoj prilici za pogodak) iznosom od 4000 kuna.

Trener Željko Kopić (Hajduk) koji je na utakmici Dinamo-Hajduk udaljen s klupe u 85. minuti zbog ulaska u teren za igru i protestiranja na odluku suca, kažnjen je novčanim iznosom od 2000 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NK Osijek je kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 12.000 kuna zbog prekršaja iz članka 67. i 88. DP HNS-a od strane pripadnika navijačke skupine Kohorta na utakmici Osijek-Rijeka.

Na utakmici Dinamo-Hajduk evidentirano je paljenje veće količine pirotehnike od strane pripadnika navijačkih skupina BBB (27 komada) i Torcida (55 komada), pri čemu je veći dio ubačen u ograđeni dio igrališta pa je igra dvaput (u 64. i 78. minuti) bila kratko prekinuta. Zbog prekršaja iz članka 67. DP HNS-a GNK Dinamo je kažnjen novčanom kaznom od 30.000 kuna, a HNK Hajduk iznosom od 25.000 kuna.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara