3,5 milijuna eura vrijedna suradnja MAN-a, Viadukta i Raiffeisen Leasinga

TEHNIČKOM prezentacijom i svečanim preuzimanjem danas je 26 novih MAN kamiona isporučeno graditeljskom dioničkom društvu Viadukt. Ukupna vrijednost vozila u ovom projektu iznosi gotovo 3,5 milijuna eura koje Raiffeisen Leasing putem financijskog leasinga financira kroz pet godina.

Radi se o još jednom velikom projektu koji je rezultat uspješne suradnje MAN-a i Raiffeisen leasinga, a suradnja omogućuje nabavku ukupno 33 jedinice koje se sastoje od 20 kipera, 6 tegljača te 7 poluprikolica i prikolica.

Renomirano graditeljsko dioničko društvo Viadukt iz Zagreba, specijalizirano za građevinske konstrukcije, dizajn i postavljanje metalnih i betonskih struktura, kontrolu kvalitete radova i proizvodnju različitih vrsta građevinskog materijala, u svom voznom parku za prijevoz tereta već ima 52 vozila marke MAN.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Smanjenje prosječne starosti vozila i moderna tehnološka rješenja u konstrukciji motora, podvozja, kabine i nadogradnje će povoljno utjecati na smanjenje troškova eksploatacije i posredno na povećanje Viaduktove konkurentnosti na tržištu.

MAN Importer Hrvatska d.o.o. je generalni uvoznik gospodarskih vozila uglednog proizvođača
MAN Nutzfahrzeuge AG iz Münchena za tržište Hrvatske. Za isporučena vozila uvoznik je osigurao kompletnu postprodajnu podršku i razvijenu servisnu mrežu u Hrvatskoj. MAN Importer Hrvatska je dio poslovne grupe Auto Hrvatska iz Zagreba.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara